Tegnap délután egy óta várakozott a legelszántabb vásárló a H&M új üzlete előtt a Váci utcában

2016 május 26., csütörtök 6:52
105

Csütörtök délelőtt nyit ki egy új H&M áruház a Váci utcában. Bár a környéken több üzlete is van a svéd divatmárkának, de állítólag ez európai mércével is kifejezetten nagynak számít. Nyitási akciót is hirdettek, az első vásárlónak százezer forintos, a másodiknak pedig 50 ezer forintos vásárlási utalványt adtak, majd így tovább, az első száz sorban álló kap kisebb utalványokat, amit a tizenegykor nyitó áruházban vásárolhatnak majd le.

Fotók: Kulcsár Rebeka

A helyszínről jelentkezett be Kulcsár Rebeka kollégánk, akitől megtudtuk, hogy az óriási tömeg elmaradt. Míg tavaly novemberben például verekedés, vér és hisztéria kísérte a H&M őszi akcióját, addig most pár tucatnyian érkeztek a megnyitóra, pedig a cég kordonnal is készült. Igaz, akkor egy különleges dizájnerkollekció darabjait mutatták be olcsón, most viszont csak egy új üzlet nyitott ki egy rakás másik üzlettől egy köpésre.

Viszont a visszafogottabb érdeklődés ellenére sem nagyon lehetett volna könnyen elvinni a százezer forintos vásárlási utalványt, mivel a legelszántabb vásárló, Fruzsi barátjával együtt már tegnap délután egykor beállt a sor elejére. Hálózsák is volt náluk, a lány el is aludt az éjjel, de párja végig ébren tolta le az éjszakát.

Volt egy lány, aki az anyukájával érkezett, aki nem akart vásárolni, ezért a lánynak két utalvány is jutott. Egy hetven év körüli férfi és fia (unokája?) is kaptak utalványt, de közben elfáradtak, ezért inkább hazamennek és máskor vásárolják le az utalványt.

A sorban állók között vannak, akik vizsgára tanultak várakozás közben, viszont ezt némileg megnehezítette, hogy a helyszínről jelentkezett be élőben a Music FM, mintha nem lenne már így is elég baja az órák óta ott várakozó embereknek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt