Egy pónifogatra gyűjtött, ezért a lopástól sem riadt vissza egy 16 éves fiú Gyulán

bűnügy
2016 május 27., 05:58
comments 99

A rendőrség csütörtökön fogta el azt a 16 éves fiút, aki áprilisban kötött el egy tehenet egy gyulai tanya legelőjéről. A gyulai és a békéscsabai nyomozók azonosították a gyanúsítottat, aki kihallgatásán elismerte, hogy lopott. Elmondása szerint egyik ismerősétől meg akart szerezni egy pónifogatot, és a kocsiért cserébe felajánlott egy tehenet. A tanyához, ahol korábban látott szarvasmarhákat legelni, a késő esti órákban ment el, és az egyik állatot megléptette onnan.

Ismerőse végül nem a kocsit, hanem 50 ezer forintot adott neki az egyébként 300 ezer forintot érő állatért.

A rendőrök a vevőtől lefoglalták a tehenet, majd értesítették a tulajdonost, aki visszavitte a tanyájára. A gyulai fiú ellen a Gyulai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.