Elfogtak egy orvrégészt Nógrádban

bűnügy
2016 május 27., 08:22
comments 122

A 25 éves I. Gábor májusban Nagylóc külterületén kiásott egy bronzkori tokos balatát, amjd megpróbálta eladni az interneten. A vevők helyett azonban a nyomozók keresték meg, és a házkutatás során egy berozsdásodott hadipuska-csövet, puskalőszert, különböző pénzérméket és ezek feltalálásához használt fémdetektort találtak nála.
Ezért Szécsényi Rendőrkapitányság lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés és lopás miatt indított a nagylóci lakos ellen. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.