link Forrás

Szodómia, szodómia, fuj, fuj! Így köszöntötték a konzervatív hallgatók a leszbikus csókolózó-flashmobot

lmbtq
2016 május 27., 15:34

...Európa végnapjait éljük...

...a leszbikus csókforradalom...

Ilyenek hangzottak el párhuzamosan az ELTE kiskörúti campusának udvarán. Történt ugyanis, hogy egy csókolózó leszbikus párt kidobtak a Könyvtár Klubból (ez még még május 11-én történt), mire válaszul leszbikus csókflashbmobot hirdettek meg a felháborodott érintettek. De ezzel nincs vége, mert a Konzervatív Hallgatók Szövetsége nevű entitás klasszikus homofób tiltakozást szervezett a tiltakozókkal szemben.

A fenti videón érdemes megnézni, mekkora érveket vesznek elő az ifjú konzervatívok: van minden a nemiszervektől a hanyatló Rómáig.

De ne menjünk el szó nélkül a hét legjobb szlogenje, az "aberráció nem normális" mellett, ami méltó párja a "szakembereket a minisztériumokba" és a "tiltsák be az illegális tevékenységeket" tábláknak:

Kevés hiányzott, ez ebben a formában hangozzon el:

link Forrás

A konzervatív hallgatók így kommentálták az eseményt:

link Forrás

(Bummm.hu, Magyar Narancs)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.