Három felnőtt fényes nappal rabolt ki egy 16 éves lányt a Margit hídnál

bűnügy
2016 május 28., 18:38
comments 205

Péntek délután a Margit híd budai hídfőjénél F. Ildikó megközelített egy 16 éves lányt és az értékeit követelte tőle, aminek a lány ellenállt. Ekkor odajött a nő társa, T. Attiláné, akivel közösen a falhoz szorították.

Amíg a két nő kirabolta a lányt, Cs. János, F. Ildikó élettársa a járókelőket tartotta szemmel. A rablás után mindhárman azonnal eltűntek, de a lány utánuk ment. Visszakérte az értékeit, mire F. Ildikó egy késsel fenyegette meg, ezért elfutott és hívta a rendőrséget.

A rendőrök mindhárom elkövetőt elfogták még a helyszínen, az ellopott pénzt megtalálták náluk. A két nőt letartóztatták, a férfi szabadlábon védekezhet. (Police.hu, Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.