A fekete lyukakat érti, Donald Trumpot viszont nem

2016 május 31., kedd 5:30
119

Stephen Hawking már megmagyarázott ezt-azt a világról. Van fogalma róla, hogy hogy működik a világmindenség. Azon kevesek közé tartozik, akik értik a fekete lyukakat. De most akadt valami, amit saját bevallása szerint

egyszerűen képtelen megmagyarázni.

Azt, hogy hogyan lehet ennyire sikeres Donald Trump, a republikánusok elnökjelöltje. "Egy demagóg, aki a jelek szerint a legkisebb közös többszöröst próbálja megszólítani" - nyilatkozta az ITV Good Morning Britain című reggeli műsorának.

Ugyanitt azért is könyörgött, hogy a brit szavazópolgárok ne szavazzák meg Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból a június 23-i népszavazáson.

A maradás szerinte nemcsak gazdasági és nemzetbiztonsági okokból fontos, hanem a tudományos kutatások miatt is. "Elmúltak már azok az idők, amikor egymagunk szegülhetünk szembe a világgal. Nemzetek nagyobb csoportjának részeként kell élnük a biztonságunk és a kereskedelem miatt is" - mondta. (Via Telegraph)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt