Egyetlen cégből napi 9,5 millió forintot keresett tavaly Mészáros Lőrinc és felesége

politika
2016 május 31., 16:23
comments 224

Az RTL Klub számolt be arról, hogy nagyon jól ment beszámolója alapján tavaly a Mészáros és Mészáros Kft.-nek: 2015-ben összesen húszmilliárd forintos bevételt ért el, és a két tulajdonos, Mészáros Lőrinc és felesége 3,5 milliárd forintos osztalékot vett ki.

Ez napi szinten 9,5 millió forintos keresetet jelentett. A dolgozóik kevésbé jártak jól, rájuk havonta átlagosan bruttó 283 ezer forintot költöttek. A híradó felidézte Mészáros Lőrincnek azt a nyilatkozatát is, ami szerint ő nem tartja magát oligarchának, csak egy egyszerű dolgozó embernek.

Az RTL Klub idézte Orbán Viktort is, aki korábban visszautasította a parlamentben, hogy Mészáros az ő strómanja lenne.

Nagy bajban lennénk, ha nem lenne ilyen sikeres nagyvállalkozó a környékünkön. Úgyhogy inkább örülünk a sikerének, mi, akik ott élünk.

- mondta a parlamentben Orbán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt