Nagy az arcod, jó dumád van, szép vagy, de nincs pénzed fesztiváljegyre? Megoldjuk!

hirdetés
2016 május 31., 12:21
comments 23
ad
  • Nem tudod, mit csinálj a nyáron és elmúltál 18 éves?
  • Nagyon szeretnél fesztiválra menni, de nincsen rá pénzed?
  • Annyit tanultál töriérettségire, hogy semmi időd nem volt zsebpénzt keresni, de végül mindent az atlaszból néztél ki, és most ideges vagy??
  • A szüleid még egy nyamvadt napijegyet sem vettek neked??!!?

Pedig szerintem tök megérdemelném :(

A Telekom egy csomót gondolkodott, hogyan szolgáltathatna igazságot neked, hogyan vihetne le téged az ország legmenőbb fesztiváljaira, és sikerült is kitalálnia. A 444 büszkén jelenti, hogy

a Telekom fesztiválonként 12 napijegyet oszt szét

a legrátermettebb fiatalok között. Mindezért csak egy apró szívességet kér cserébe.

Ingyen Volt?, ingyen Sound? Huhúúú, mit kell tennem?!!

Jelentkezz Buddy Guide-nak!

A Buddy Guide azt az embert jelenti, aki felveszi a nyakába a Telekom robotszerű mukiját, Buddyt, és rajta keresztül élőben közvetíti a fesztivál történéseit olyanoknak, akik valamilyen oknál fogva nem lehetnek ott.

Nem tudod elképzelni? Akkor nézd meg ezt a videót a tavalyi Buddy Guide-okról a Szigeten:

link Forrás

Azért ennyire csodálatos ez az egész, mert bár csak te vagy ott egyedül a fesztiválon, a nyakadban magaddal cipeled az egész országot. Hiszen a közvetítést bárki nézheti:

anyukád, nagypapád, fizikatanárod, ovis szerelmed és a kedvenc politikusod is.

A TE nyakadban ülve a telekombuddy.hu oldalon keresztül bárki megnézheti, mi történik a fesztiválon délután 4 és 8 között.

Ennyi?

Nem! Ahogy a videón is láttad, akik kivárják a sorukat, nem csak tétlenül nézhetik a streamet, hanem bele is ülhetnek a Buddy irányítópultjába néhány percig. Ez naponta akár 300 embert is jelenthet, így a Buddy Guide rengeteg emberrel ismerkedhet meg!

Ők a telekombuddy.hu-n keresztül a fotelből, egy hegy tetejéről vagy a Városligetből is bejelentkezhetnek a Voltra, a Soundra vagy a Szigetre a webkamerájukon keresztül. A fejük megjelenik a Buddyban, gombokkal irányíthatják a Buddy mozdulatait, mikrofonon keresztül pedig beszélgethetnek a fesztiválozókkal és a Buddy Guide-dal.

Vagyis veled.

De ingyen pia lesz?

Naná, tízezer forintos italkupont kap minden beválogatott Buddy Guide élő közvetítése napján.

Ok, akkor megyek! Hogyan kell jelentkezni?

Tölts fel egy egyperces bemutatkozó videót a telekombuddy.hu-ra, amikre a közönség szavazni fog.

A legtöbb szavazatot bezsebelő első 20 wannabe Buddy Guide bekerül a döntőbe, ahol a szakértő zsűri eldönti, ki lehet az az 5+1 ember, aki nyakába veheti a Buddykat és internettörténelmet írhat a fesztiválokon.

A legfontosabb tudnivalók összegezve:

  • Ki lehet Buddy Guide? B-Á-R-K-I!!!! (...aki elmúlt 18 éves)
  • Hogyan lehet jelentkezni? Fel kell tölteni egy egy (1) perces bemutatkozó videót a telekombuddy.hu-ra.
  • Meddig lehet jelentkezni? 2016. június 7-ig.
  • Milyen a jó Buddy guide? Szeret bulizni, szereti a fesztiválokat, nem fél senkitől és semmitől. Mindenkihez van egy jó szava, bárkit jókedvre derít és annyi energiája van, mint két vagy több embernek egyszerre.
  • Összesen hány Buddy Guide lesz? Fesztiválonként 20 döntőst választ ki a közönség, de belőlük csak 5+1-en lehetnek végül Buddy Guide-ok. Hogy kik, arról a zsűri dönt majd.

A zsűri tagjai:

  • Felcser Máté, a Punnany Massif frontembere,
  • Vitáris Iván, az Ivan & the Parazol énekese,
  • Kulcsár Rebeka a 444-től,
  • Goodlike Marci a Youtube-ról ,
  • és az ex-Buddy Guide Tsereteli Oti.
link Forrás

Akkor mi is a nyeremény?

A 20-20 döntős Buddy Guide jutalma egy-egy Akvárium koncertbelépő. A nyertes Buddy Guide-ok amellett, hogy rajtuk lehet a világ szeme, egy darab 10 ezer Ft-os italkupont kapnak.

Nyár végén a legnépszerűbb Buddy Guide egy 2017-es fesztiválok egyikére szóló hetijegyet kap.

Elfelejtettem megkérdezni valamit?

Nem! Mindent tudsz, most pedig nyomás bemutatkozóvideót felvenni és feltölteni a telekombuddy.hu-ra! Siess, már csak június 7-ig van időd! Ott tali!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.