Orbán Viktor fejében kicsit összekavarodtak a dolgok, és szerinte a soft power az háttérhatalom

POLITIKA
2016 május 31., 13:14
comments 329

Talán Miniszterelnök Úr még nem épült fel teljesen a kórból, ami miatt csak kedden tudta pótolni a múlt hétre tervezett dunaújvárosi kirándulást.

Mindenesetre elég furát válaszolt az Indexnek, amikor arról érdeklődtek nála, hogy pontosan mire gondolt, amikor a Soros György által működtetett európai háttérhatalomról beszélt.

"Önök szokták mindig megírni. Azt írják mindig, hogy soft power, az a neve. Annak vannak leírt térképei. Mit nem értenek?"

Itt az Index videója Orbán magyarázatáról, klasszikus Havasi Bertalan-mentéssel.

Angolul és magyarul nem annyira beszélő olvasóinknak mondom, hogy a "háttérhatalom", az azt jelenti, hogy chemtrail + illuminati, míg a "soft power" valami egészen mást.

Talán jobban oda kellett volna figyelni Oxfordban a sorosista kurzuson.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.