Nőnek öltözve, vibrátorral a kezében molesztált egy tízéves kisfiút egy tárkányi férfi

2016 június 1., szerda 10:04
203

B. János nemrég költözött Tárkányba, és néha átjárt a kisfiú családjához. Mikor május 19-én este a fiú anyjának elfogyott a cigibe tölthető dohánya, B. János felajánlotta, hogy ad kölcsön. Az asszony megkérte a kisfiát, menjen át a férfival, és hozzon egy adaggal. Mikor B. Jánoshoz értek, a 41 éves férfi bement az egyik szobába, és pár perc múlva egy piros, csipkés női felsőben és egy elöl kivágott női bugyiban lépett ki, kezében egy piros vibrátorral.

A kisfiú vallomása szerint a férfi megmutatta magán, hogy kell használni a vibrátort, és azt mondta a gyereknek, próbálja ki ő is. Erre a fiú tiltakozni kezdett, és többször kérte a férfit, hogy engedje haza.

Közben a fiú anyjának feltűnt, hogy sokáig elmaradtak, ezért utánaküldte biciklivel nyolcéves kislányát, hogy hívja haza a testvérét. Mikor a kislány a függöny nélküli ablakon benézett B. János házába, meglátta a férfit női ruhában, vibrátorral, és úgy megijedt, hogy hazarohant, de a sokktól nem tudta otthon elmondani, mi történt, ezért az anya újra visszaküldte a testvéréért.

A visszatérő kislány bekiabált a bátyjának, mire B. János kiengedte a fiút, és a gyerekek gyorsan hazatekertek. Mikor a fiú elmondta az anyájának, hogy mit művelt vele a férfi, a nő azonnal hívta a rendőrséget.

A polgárőrök nem messze a házától akadtak rá a férfira, és a járőrök kiérkezéséig visszatartották. B. János ekkor már férfi-felsőruházatot viselt, de mikor a rendőrök átvizsgálták a ruházatát kiderült, hogy női bugyi van rajta.

A házkutatás során pedig lefoglaltak egy 35 centis vibrátort, egy csipkés női felsőt és egy fekete női alsóneműt.

Most védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése miatt folyik ellene eljárás. A kisfiút nyomozási bíró hallgatja majd meg, de kirendeltek mellé egy pszichológus szakértőt is. A további gyanúsítás, illetve minősítés ezek eredményétől függ majd. A bíróság május 20-án elrendelte B. János előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt