Videón az egri IBUSZ-iroda rablói

bűnügy
2016 június 02., 13:38
comments 51

Az alkalmazottakat sokkolóval fenyegette, a vécébe terelte és bezárta az a két férfi, aki csütörtökön kevéssel dél után rabolta ki az IBUSZ-irodát, amely a Dobó téren, a polgármesteri hivatallal egy épületben található.

link Forrás

Az atv.hu videóján látható, az irodát elhagyó két férfi pont úgy néz ki, mint a két rabló, akiről az alkalmazottak személyleírást adtak (mondjuk nekem a harmadik, kék dzsekiben ácsorgó alak is gyanús!) úgyhogy aki felismeri őket, szóljon. (atv.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.