A férfi, aki 29 Miley Cyrus-tetoválást varratott magára, nem érti, miért nem kívánják a nők

életmód
2016 június 03., 18:30
comments 210

Egy 43 éves brit férfi, aki annyira oda van Miley Cyrusért, hogy 29 olyan tetoválást is magára varratott róla, most azt mondja, a tetkók akadályozzák a csajozásban. Carl McCoid a Hull Daily Mailnek arról beszélt, hogy a tetoválások nagyon rossz hatással vannak az életére, most úgy érzi, csapdába esett. Végül úgy döntött, megpróbálja leszedetni őket magáról.

Az első Miley Cyrus-tetkót még 2010-ben csináltatta, azóta pedig ellepték a testét a sztárt ábrázoló portrék és a dalszövegeiből vett idézetek. Összesen 2700 fontot költött rájuk.

Tavaly egy interjúban egyébként Miley Cyrust is megkérdezték, mit szól a tetoválásokhoz, de ezek szerinte is rohadt bénák, és még ráadásul rondák is. A háromgyerekes apa most azt mondja, nem ez vitte arra, hogy most leszedesse őket.

Carl elmondta, hogy mikor randizni meg, akkor mindenki csak a nyomorult tetoválásairól akar beszélni vele, amit egy idő után rohadt unalmas tud lenni. Ráadásul már Miley Cyrusből is kiábrándult, mert szerinte az utóbbi időben túl sok hülyeséget csinált. Ezért nem akarja, hogy vele azonosítsák.

A lézéres kezelést tavaly kezdték rajta. Azt mondja, ez tízszer jobban fáj, mint mikor felvarratta őket, de szeretné, ha minél hamarabb lekaparnák róla az utolsó darabot is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.