Ekkora uszítást rég láttál: Földi László „biztonságpolitikai szakértő” arról beszélt a köztévén, hogy reméli, a kiskunhalasi tábor hadifogolytáborrá válik

Terrorizmus
2016 június 03., 07:25
comments 453

Elképesztő szöveget nyomott le az M1 visszatérő vendége, Földi László, aki magát biztonságpolitikai szakértőnek nevezi.

Földi arról beszélt az M1 reggeli műsorában, hogy ami ma Kiskunhalason folyik, az egy háborús helyzet, és az ellenfél egyszerűen nem tűri a törvényt. Azt is mondta, hogy az ő olvasatában nem a robbantás a terrorizmus, hanem az egész folyamat. Szerinte bőven nyerésre állnak, akik ezt akarták előidézni.

Földi László reméli, hogy a kiskunhalasi tábor hadifogolytáborrá válik.

Szerinte egyre keményebben kellene fellépni a migránsok ellen, mert akik ideérkeznek, azok muszlim katonák vagy egyszerűen csak olyan arab emberek, akik csak a keményebb fellépésből értenek.

A riporter beszélt arról, hogy félelmetes, ha a titkosszolgálatoknak nem kell beszámolniuk a politikusoknak, amire Földi visszakérdezett:

„Ma van épeszű ember, aki bízik azokban a politikusokban, akik Európát hadszíntérré tették?”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.