Immár hivatalos: Földi Lászlónál nincs ostobább ember ebben az országban

POLITIKA
2015 június 10., 08:04
comments 535

Földi László hülye.

Aki figyelmesen követi a híreket, azóta tudja ezt, amióta Földi a 2000-es évek első, ún. """megfigyelési""" """"botrányának"""" egyik hőseként – ha valaki nem emlékezne a sztorira, ennek főszereplője, a kirúgott titkosszolga Lakatos Miklós gyújtotta fel a saját Trabantját úgy, hogy az önmerényletben sikerült megégetnie magát – közismertté vált.

Földi az elmúlt 15 évben biztonságpolitikai szakértőnek nevezte ki magát, és nyilatkozta tele hülyeségekkel a sajtót. Most például azzal, hogy

amerikai érdek is lehet Európa meggyengítése a menekülthullámmal.

Mert mi volna logikusabb lépés az Egyesült Államoktól most, amikor már-már hidegháborús mélypontra jutott viszonya Oroszországgal, hogy meggyengítse európai szövetségeseit. "Korántsem összeesküvés-elmélet" - vezette fel Földi az ezzel kapcsolatos gondolatait a lapban. És valóban. Ez nem összeesküvés-elmélet.

Szimplán ostobaság.

(Via Magyar Hírlap)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.