Letartóztatták a meghalt recski csecsemő szüleit

bűnügy
2016 június 03., 15:00
comments 155

Csütörtök reggel vitték be az orvoshoz a szülei azt a kéthónapos csecsemőt, aki csütörtökön belehalt sérüléseibe. A rendőrség most halált okozó testi sértés miatt indított eljárást a 19 éves anya és a 21 éves apa ellen. Mindkettejüket őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint szülők a gyermek nehéz légzése miatt keresték fel az ügyeletet. A látható külsérelmi nyomokról azt mondták, a kicsi kiesett a babakocsiból, később azonban beismerték, hogy az ő hibájukból vesztette életét. A heol.hu úgy tudja, a családnak van egy másik, négy év körüli gyermeke is, az apa ellen pedig gyermekbántalmazás miatt már büntetőeljárás zajlik. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.