Driftelgető Lada tartotta rettegésben Szombathelyt

autó
2016 június 05., 16:57
comments 155


A szombathelyi Szent Gellért utca egyik emeletes házából készült a felvétel, ami elvileg tavalyi, de csak vasárnap került fel a netre: egy Lada előbb belepörög a körforgalomba, vágás következik, majd húz egy hasonlóan merészet egyenes szakaszon is.

A felvétel alapján nagyon úgy tűnik, mintha a lakók korábban kiszúrták volna a driftelő ladást, és idővel egyenesen vadásztak rá a kamerával. És hát nem annyira jön be nekik a köztéri vagánykodás: azt sem értik, miért nem dudálja le a sofőr fejét a körforgalom előtt várakozó autósor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.