Hollande: Fennáll a terror veszélye az EB-n

külföld
2016 június 05., 18:08
comments 188
Francois Hollande elnök beszél a Bataclan-klubnál (AFP)
photo_camera Francois Hollande elnök beszél a Bataclan-klubnál. Fotó: AFP

Francois Hollande a France Inter közszolgálati rádió adásának vendége volt vasárnap, és arról beszélt, hogy a párizsi terrortámadások után nem csak a pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon, de azon túl is jóideig fennáll majd annak veszélye, hogy valakik terrorcselekményeket kövessenek el az országban.

Az elnök az MTI szerint azt is mondta, hogy ennek ellenére nem szabad engedni a megfélemlítésnek, és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a rendezvény sikeres legyen.

90 ezer csendőr, rendőr és biztonsági ember felügyeli majd a szurkolók és játékosok biztonságát. A szervezők összesen hétmillió embert várnak a tornára. Hollande szerint a jelenleg is zajló vasutassztrájk és az Air France jövő hétvégére időzített pilótasztrájkja sem fog közlekedési problémákat okozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.