Pintér Attila visszarepítette az élvonalba a Mezőkövesdet

foci
2016 június 05., 18:57
comments 81
Fotó: MTI / Vajda János
photo_camera Ünnepel az élvonalba visszajutott csapat. Fotó: MTI / Vajda János

Az MTI tudósítása szerint 4-0-ra lesöpörte a pályáról a Dunaújvárost a Mezőkövesd Zsóry FC csapata a 30. fordulóban, ezzel pedig bebiztosította második helyét a Merkantil Bank NB II.-ben - megelőzve ezzel az utolsó körben még szintén ezüstre pályázó Zalaegerszeget.

Ez azt jelenti, hogy vasárnap este dupla örömre van ok a városban: miután Seszták miniszter és Tállai államtitkár úr átadták a megújult stadiont, megvan a feljutás is. Már a meccs első percében sikerült megszerezni a vezetést az újvárosiak ellen, és aztán kiütéses győzelem lett a vége.

Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelõs államtitkára (középen) a mezőkövesdi csapat öltözőjében, miután a Mezőkövesd tavaly nyáron a labdarúgó Merkantil Bank NB II, 30. (utolsó) fordulójában 4-0-ra legyőzte a Dunaújvárost Mezőkövesden 2016. június 5-én. A győzelmével a hazai csapat feljutott az élvonalba. (Fotó: Vajda János / MTI)
photo_camera Tállai András adóügyi államtitkár az öltözőben köszöntötte a város hőseit. Fotó: MTI / Vajda János

A csapatot, Tállai államtitkár úr legféltettebb kincsét, december óta edzi és gondozza Pintér Attila, egykori szövetségi kapitány, és a jelek szerint az elvégzett munka nem volt hiába.

A Gyirmót már korábban bebiztosította első helyét az NB II. élén, így ők már korábban jogot szereztek arra, hogy következő idénytől az élvonalban játszanak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.