Új Banksyt fedeztek fel!

MŰVÉSZET
2016 június 06., 11:34
comments 37

Egy bristoli iskola falára festette legújabb képét a világhírű, mégis teljesen anonim grafitiművész, Banksy. A helyszínválasztás nem véletlen, az iskola diákjai a félév elején neveket adtak az iskola négy épületének, az egyiket pedig a művészről Banksynek nevezték el.

link Forrás

Na, ennek a falára festette fel legújabb képét, amit szokásától eltérően még alá is írt.

Ami akár még kamu is lehetne, de egy szóvivője hétfőn megerősítette, hogy valóban Banksy új alkotása látható az iskola falán. Ráadásul az iskola igazgatója, Geoff Mason szerint Banksy még levelet is küldött az iskolának.

link Forrás

"Kedves Bridge Farm Iskola! Köszönöm a levelüket és azt, hogy rólam nevezték el az egyik épületüket. Fogadják szeretettel a képemet, ha pedig nem tetszik, nyugodtan egészítsék ki" - írta.

link Forrás

Mason szerint a kép a hétvégén készülhetett, Banksy "talán vasárnap éjjel végezhetett vele, de nem vagyunk benne egészen biztosak". (Via Bristol Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.