Él közel 300 ember ebben az országban, akik szerint a magyar válogatott nyeri az Eb-t

futball
2016 június 10., 07:36
comments 131

A Szerencsejáték Zrt. szerint a június 6-ig 295-en fogadtak a magyar csapat Eb-győzelmére. Ezek az emberek összesen 343 fogadással 177 432 forintot tettek kockára – tudta meg a Világgazdaság. A vállalat felmérése szerint a hazai szurkolók többsége sokat vár a magyar válogatottól: tízből 5 megkérdezett szerint bejutunk a legjobb 16 közé, és legalább három vagy annál több gólt szerzünk. Ha a magyar válogatottnak tényleg összejönne az első hely, akkor a Tippmixpro 300-szoros csodaszorzóval fizetne.

Nálunk már csak Észak-Írországnak és Albániának adnak kisebb esélyt a győzelemre, ezeknél a csapatoknál 500-szoros pénzt lehet kaszálni.

A lap kitért arra is, hogy a NAV nem igazán tud mit kezdeni az illegális fogadóoldalakkal. Az elmúlt két évben 342 ilyen oldalt lőttek le, de ezeket aztán egy kis változtatással könnyen vissza lehet állítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.