Milyen alapon közvetíti a köztévé a francia-románt, kérdezi a fideszes képviselő

Tbg
káosz
2016 június 10., 20:40
comments 446

Megmondom őszintén jómagam nem is mertem felhozni a témát, de szerencsére Tiffán Zsolt fideszes képviselő elég bátor volt ahhoz, hogy megtegye azt, amin most, a francia-román meccs alatt nyilvánvalóan minden magyar testvérünk rágódik:

photo_camera Forrás: Tiffán Zsolt Fb-oldala

„- Milyen alapon közvetíti a magyar köztévé a francia-román meccset?

- Tán jólesik a tisztelt szerkesztő uraknak,vagy hölgyeknek valamelyik himnusz?

- Euópa kurvái,vagy Európa zsúrpubibai kellenek ide?

- Az embernek elmegy a kedve az egésztől...”

Az adekvát válasz nyilván az, hogy az MTVA megvette a jogokat és nem akar elesni a hirdetési pénzektől sem, de azért feltettük nekik is a kérdést. Ha a sajtóosztály válaszol, feltétlenül közöljük! UPDATE: Meg is kaptuk a választ, itt olvasható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.