A héten már megint hátba döfi a nemzetet ez a mocskos, hazaáruló, balliberális időjárás

időjárás
2016 június 12., 11:30
comments 45

A jövő héten is magyartalan, sunyi, ármányokkal teli lesz az idő: többször lehet eső, a szél akár viharossá is fokozódhat. Igaz, már több napsütés várható, és melegszik is a levegő, néhol akár 35 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amit az MTI közölt.

Hétfő

Holnap Brüsszel és Soros röhöghet a markába: erősen felhős vagy borult lesz az ég, több helyen valószínű eső, zápor. Elszórtan – főként az Alföldön és a Nyugat-Dunántúlon – zivatar is kialakulhat, nagyobb mennyiségű csapadék délkeleten hullhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 11-17, a legmagasabb hőmérséklet 19-24 fok között lehet.

Kedd

Többnyire gyengén felhős, napos időre lehet számítani, legfeljebb néhol fordulhat elő zápor, zivatar, azaz a magyar időjárás észhez tér, a külföldi támadást sikerül feltartóztatni. A leghidegebb órákban 11-16 fok lehet, napközben 22-26 fokig melegszik a levegő.

Szerda

A többórás napsütés mellett a nyugati pénztőke ármánykodásának köszönhetően megint több helyen valószínű zápor, zivatar, de estétől kiderül az ég. A minimum-hőmérséklet 11-16 fok között valószínű, a nappali maximumok 23-27 fok között alakulnak.

Csütörtök

Magyarország kormányának köszönhetően többnyire napos idő várható, legfeljebb néhol zavarhat be némi álcivil záporeső, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-18, a legmagasabb 28-33 fok között alakul.

Péntek

Bár sütögetéshez, békemeneteléshez kiváló napsütés lesz, azért helyenként – nagyobb eséllyel nyugaton(!) és északon – zápor, zivatar lehet. A leghidegebb órákban 16-22 fok lehet. A nappali maximumok 27-35 fok között alakulnak, északnyugaton valószínű 30 fok alatti érték, a legmelegebb pedig az Alföldön ígérkezik.

Szombat

Üzenjük Brüsszelnek, hogy napos idő várható! De főként nyugaton és északon lehet zápor, zivatar is. A legalacsonyabb hőmérséklet 15-20, a legmagasabb hőmérséklet a Dunántúlon 25-30, keletebbre 30-35 fok között várható.

Vasárnap

Újra több helyen valószínű zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 15-21 fok lehet. Napközben 24-32 fokig melegszik a levegő, nyugaton valószínű a hűvösebb, keleten, délkeleten a legmelegebb.

Összességében tehát kisebb veszteséges árán, de végül megnyerjük a jövő heti szabadságharcot. (Kivéve vasárnap, akkor veszítünk.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.