Jó reggelt! Minek is mennének bárhova ezen a júniusi hétvégén?

időjárás
2016 június 12., 05:02
comments 21

Ha úgyis végeláthatatlanul esik. Na jó, a meteorológia szerint "napközben nyugat felől fokozatosan megszűnik a csapadék", vagyis délután és este már csak az ország keleti harmadán eshet. Az Alföldön és a zivatarok környezetében erős széllökések is lehetnek, és úgy általában is megélénkül az északkeletire forduló szél. Napközben állítólag akár 24 fok is lehet, de ez most elég hihetetlennek tűnik. Az Országos Meteorológiai Szolgálat a három legnyugatibb és a hét keleti és délkeleti megyére is felhőszakadás miatt adott ki figyelmeztető előrejelzést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.