Akkor szurkolhattunk utoljára a mieinknek foci-EB-n, amikor az Egyes Golf még új autó volt!

hirdetés
2016 június 13., 15:52
comments 69
ad

44 év - ennyi telt el azóta, hogy a magyarok kijutottak a foci-EB-re. A mai szurkolók jó része, sőt: egy részüknek még a szülei sem éltek, amikor a Videoton Sztár vagy a Junoszty tévék előtt utoljára lehetett izgulni a mieinkért az elődöntőben a szovjetek, majd a bronzmeccsen a belgák ellen.

De sokan vannak, akik már akkor is éltek. És akkor is szurkoltak. És most is szurkolni fognak. A MOL elképzelte, mekkora buli ez a bajnokság azoknak, akik nem hogy '72-ben, de már akkor sem voltak gyerekek, amikor 1960-ban ez első európai foci-EB-n izgultak, leginkább még rádiók mellett.

2016 van, már nem fekete-fehér, hanem színes a világ. Tündéri bácsi tündéri kutyával (MAGYAR vizsla, vegyük észre!) számolja a perceket az első meccsig, amikor is jönnek a Mieink. Így ni:

link Forrás

1972, uramisten, mennyire más volt a világ. Ma a Hetes Golfnál jár a Volkswagen, abban az évben indította útjára az elsőt:

photo_camera Akkor vett részt a magyar csapat utoljára foci-EB-n, amikor ez új autó volt!

Ma falra szerelt, hüvelyk vastag, méter feletti képátlójú tévéken nézzük a közvetítést. Akkoriban meg a szoci blokkban ez volt a csoda:

Veled vagyunk, MOL-os bácsi: ria-ria, hajrá, magyarok! 14-én este hatkor az osztrákok ellen indul a banzáj!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.