Járóbottal és egy vödör vízzel intézték el egymást a szomszédok néhány marék virágföld miatt

bűnügy
2016 június 13., 07:43
comments 86

Az erkélyes házakban mindig mindig kritikus perceknek számítanak azok, mikor a felső szomszéd elkezdi locsolni az utcafronra kilógatott muksátlikat. Ha túlságosan kilógnak a virágládák, főleg, ha a szél is rásegít, az alatta lakók is kapnak belőle bőven.

Így járt az a 61 éves pécsi férfi is, aki szombat este 9 körül nem vágyott másra, csak el akart szívni egy cigit, de virágföld és kézmeleg víz kezdett le záporozni rá az égből. Erre telecsorgatott egy vödröt vízzel, és felsétált a szomszédhoz az emeletre. Mikor a 49 éves férfi ajtót nyitott, egyből lelocsolta.

A szomszéd a járóbotjával viszonozta a vízsugarat, majd dulakodni kezdtek. A balhénak végül a rendőrök vetettek véget, és mindkét férfit előállították. A 61 éves férfi ellen garázdaság vétség, 49 éves szomszédja ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt nyomoznak a pécsi rendőrök. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.