Járóbottal és egy vödör vízzel intézték el egymást a szomszédok néhány marék virágföld miatt

2016 június 13., hétfő 7:43
86

Az erkélyes házakban mindig mindig kritikus perceknek számítanak azok, mikor a felső szomszéd elkezdi locsolni az utcafronra kilógatott muksátlikat. Ha túlságosan kilógnak a virágládák, főleg, ha a szél is rásegít, az alatta lakók is kapnak belőle bőven.

Így járt az a 61 éves pécsi férfi is, aki szombat este 9 körül nem vágyott másra, csak el akart szívni egy cigit, de virágföld és kézmeleg víz kezdett le záporozni rá az égből. Erre telecsorgatott egy vödröt vízzel, és felsétált a szomszédhoz az emeletre. Mikor a 49 éves férfi ajtót nyitott, egyből lelocsolta.

A szomszéd a járóbotjával viszonozta a vízsugarat, majd dulakodni kezdtek. A balhénak végül a rendőrök vetettek véget, és mindkét férfit előállították. A 61 éves férfi ellen garázdaság vétség, 49 éves szomszédja ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt nyomoznak a pécsi rendőrök. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt