Közös céggel száll bele a szépségiparba Rogán Cecília és Sarka Kata

2016 június 13., hétfő 5:53
153

Egy teljesen új cég ügyvezetőjeként szerepel a Magyarország szépe zsűrijében Rogán Antal felesége -tudta meg a Bors.

Rogán Cecília a lapnak elmondta, hogy pontosan a Nakama & Partners ügy­vezető igazgatójaként szerepel a zsűriben, ami egy olyan médiaügynökség, ami a verseny utána a sikeresen szereplő lányokat fogja foglalkoztatni. „Várom már a közös munkát, mert az eddig látottak alapján nagyon szép hölgyekkel dolgozunk majd együtt”- mondta a propagandaminiszter felesége.

Magyarország Szépe Kft.-nél szintén ügyvezető, Sarka Kata a lapnak elmondta, hogy a nyertes lányok Cili cégével fognak dolgozni, és különböző kampányokban és reklámokban vesznek majd részt. Rogán Cecília zsűriben betöltött szerepéről közölte azt is, hogy nem csak a külső alapján ítélnek, hanem el is fognak beszélgetni a lányokkal, hogy többet tudjanak meg róluk.

A lap szerint Rogánné cégét csak decemberben alapították, és Sarka Kata is társtulajdonos benne. A cég fő tevékenysége reklámügynöki tevékenység, de szerepel a leírásban

film-, video- és műsorgyártás vagy éppen rádióműsor-szolgáltatás is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt