Gera szerint simán bírni fogják a hajtást a következő meccseken is

futball
2016 június 14., 19:33
comments 62

Gera Zoltán az osztrák meccs után azt mondta:

„ A meccs után nem arról volt szó az öltözőben, hogy nyertünk, akkor ezzel el is végeztük a dolgunkat és már boldogan mehetünk haza. Megjött az étvágyunk!”

Arra a kérdésre, hogy a következő meccseken bírni fogják-e a hajtást, a maga 37 évével csak annyit mondott, hogy persze, hisz fiatalok mindannyian. Szerinte többek között azért tudtak nyerni, mert középen jól zártak, de a pálya minden területén partiban voltak az ellenféllel.Gera Zoltán és David Alaba - Fotó: AFP/Mehdi Fedouach

Az első percben örülhettünk, hogy nem 1-0 volt oda. Nagyon nagy tempóban kezdtek, kellett öt perc amíg felvettük a ritmust, de utána már nem volt gondunk. A félidőben az hangzott el, hogy ne adjunk több területet az osztrákoknak, a lehetőségeink ugyanúgy meglesznek a folytatásban is, csak ki kell használni őket” - értékelte a meccset Gera, aki elismerte, a vezető gól utáni a kiállításnak komoly szerepe volt a végeredményben.

Dzsudzsák Balázs csapatkapitány szerint ettől a győzelemtől nem lett esélyes Magyarország, de szeretnék most kiélvezni ezt a pillanatot, ugyanakkor szerdától ugyanúgy készülnek tovább Izland ellen. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.