Ma sem tudtuk meg, hogy a kormány szerint elfogadható-e seggben turkálni egy börtönkápolnában

POLITIKA
2016 június 14., 11:12
comments 51

Kitérő választ adott Pintér Sándor Sneider Tamás jobbikos képviselő kérdésére, miszerint

"Elfogadhatónak tartja a Kormány, hogy egy állami fenntartású intézetben az istentiszteletre kijelölt hely egyben a testüreg-átvizsgálásoknak is a színhelye?"

Ez formailag egy eldöntendő kérdés, vagyis a válasz lehet

igen vagy nem.

Pintér Sándor belügyminiszter ehelyett írásban azt válaszolta, hogy az elmúlt években egy csomó börtönkápolnát és imatermet alakítottak ki vagy újítottak fel, a Somogy megyei BV intézetben pedig már az új imateremben zajlanak, testüreget pedig kizárólag orvosi rendelőben, szakszemélyzet jelenlétében hajthatnak végre. De hogy elfogadhatónak tartja-e, arra nem válaszolt :-( (.pdf)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.