Bernd Storck: Ha mindenki százszázalékosan teszi a dolgát, akár a második győzelmet is meg lehet szerezni

futball
2016 június 15., 04:02
comments 10

"Az összeállítás alapján egyértelmű melyik együttes volt a favorit, de sokat dolgoztunk az elmúlt három hétben és ez látszott ma" - mondta Bernd Storck szövetségi kapitány az osztrák válogatott legyőzése után. Szerinte a felkészülés során a magyar válogatott játékosai

"kitolták saját határaikat."

A német szakember szerint most térült meg a csapatnak, hogy az Európa-bajnoki felkészülés során erős ellenfelekkel mérkőzött meg, mint a világbajnok német és az Afrika-bajnok elefántcsontparti csapat. Arra a kérdésre, hogy az idősebb játékosok bírni fogják-e, hogy négynaponta pályára kell lépniük, Storck úgy válaszolt, hogy nem fiatal vagy öreg, hanem jó futballistái vannak a keretben. A kapitány, aki a továbbjutásról esélyével egyelőre nem foglalkozik, elmondta, hogy

"a futballban mindig mindenre van lehetőség, ha mindenki százszázalékosan teszi a dolgát, akár a második győzelmet is meg lehet szerezni."

Storck a mérkőzés után beszélt Kleinheisler Lászlóról is, akit még U20-asként ismert meg, és nagyszerű tehetségnek tartja. A kapitány szerint

"a csapat érdeme volt ez a győzelem. Mindenki teljesítette, amit a kapitány kért, mindenki hozzátett ehhez a csodálatos sikerhez."

Majd külön kiemelte a szurkolókat, és megköszönte nekik a biztatást, akár a helyszínen drukkoltak, akár a tévék előtt. A kapitány kijelentette, hogy csak a következő meccs számít, amit szombaton rendeznek Marseille-ben Izland ellen. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.