Nem tudott elmenni az edző az új igazolás bemutatására, kartonmaszkkal helyettesítette valaki

futball
2016 június 15., 14:45

A német másodosztályban szereplő, legendásan szélsőbalos szurkolótáborral rendelkező St Pauli igazolt egy új csatárt, a 22 éves Marvin Ducksch-ot a Borussia Dortmundtól. A játékos bemutatására, azaz az alkalomra, amikor az új igazolást megmutatják az újságíróknak, nem tudott elmenni a hamburgi klub menedzsere, Ewald Lienen.

via Twitter
photo_camera via Twitter

Valamiért azonban mégis fontosnak érezhették a klubnál, hogy olyan legyen, mintha az edző jelen lett volna, ezért fogtak egy férfit és kartonból ragasztottak az arcára egy Lienen-maszkot. A trükk nem tartott sokáig, a bejelentést a neten követő figyelő szurkolók hamar rájöttek a trükkre.

Hogy az egésznek mi értelme volt, az még nem derült ki, és reális esély van rá, hogy nem is fog soha. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.