A portugálok elleni meccs előtt felcsendülhet a stadionban a Soho Party

futball
2016 június 16., 19:19
comments 159

Várhatóan 15 200 szurkoló biztatja a helyszínen szombaton a magyar labdarúgó-válogatottat Izland ellen a franciaországi foci-Eb második fordulójában, Marseille-ben.

A válogatott honlapjának beszámolója szerint az első fordulós, osztrákok elleni győztes mérkőzés után a hazai szövetség (MLSZ) kérvényezte, hogy a meccsek kezdete előtt lejátszott magyar vonatkozású dal a szurkolók kedvence, „Az éjjel soha nem érhet véget” című 1998-as Soho Party-dal legyen. Az európai szövetség (UEFA) már megkapta a dal felvételét, és arról tájékoztatta az MLSZ illetékeseit, hogy legkésőbb a harmadik, Portugália elleni csoportmeccsre „bekészítik” a választott dalt.

link Forrás

A 44 év után újra Eb-résztvevő magyarok az első forduló után a 3 pontjukkal vezetik az F csoportot. A hat négyesből az első és második helyezetteken túl a négy legjobb harmadik is nyolcaddöntőbe jut. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.