Emberevés miatt életfogytiglani állatkertre ítéltek három oroszlánt Indiában

ÁLLAT
2016 június 16., 11:23
comments 39

Az indiai Gir Nemzeti Park közelében éldegélt az a három ázsiai oroszlán, amelyekről kiderült, hogy emberekre támadtak, és felelősek egy 14 éves fiú, egy 50 körüli nő és egy 61 éves férfi haláláért.

Az oroszlánokat 14 másik társukkal csapdába ejtették, elfogták, mancslenyomatot vettek tőlük és megvizsgálták székletüket, amiben emberi maradványokat találtak. Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték őket: a hímnek a Sakkarbaug Állatkertben, a két nősténynek egy állatmentő központban kel leülnie büntetését.

Ne egyél embert.

(The Economic Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.