Ibrától retteg egész Itália

futball
2016 június 17., 10:55
comments 25
photo_camera Zlatan Ibrahimovic. Fotó: AFP / JONATHAN NACKSTRAND

Svéd-olasz meccs kezdődik 3-kor Toulouse-ban, az E csoport második körében. A skandinávoknak nagyon kell a győzelem, mert az első fordulóban csak egy döntetlent tudtak hozni az írek ellen, és a zárókörben a belgákkal játszanak. A squadra jobb helyzetben van, miután az első meccsen meglepetésre verték a belgákat.

link Forrás
Viszont az olaszok nagyon tartanak a svédek vezérétől, Zlatan Ibrahimovictól, aki 12 éve, a portugál EB-n minden idők egyik legvarázslatosabb oxizásával 1-1-re mentette a meccset ellenük. A svédek az utolsó körben leikszeltek a dánokkal, és ezzel a skandinávok ki is ejtették az olaszokat.

Az olaszok nem nagyon variáltak a belgák elleni győztes kezdőn: Florenzi került be Darmian helyére a bal szélre, ezt leszámítva ugyanaz a kezdő játszik, mint hétfő este. A svédek három helyen változtattak az első kezdőhöz képest: kikerült a sérült Lustig mellett Berg és Lewicki, helyettük Johannson, Ekdal és Guidetti játszik.

A meccset egyébként Kassai Viktor és magyar játékvezetői hármas dirigálja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.