Révész Máriusz matricákat osztana az összes kisvasutat végigutazóknak

POLITIKA
2016 június 17., 10:00
comments 123

Kálmán Olga vendége volt az Egyenes beszédben csütörtök este az új

„a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztésével és népszerűsítésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos,”

azaz maga Révész Máriusz. Az új poszt birtokosa máris kész tervvel rendelkezik a feladatköréhez tartozó kisvasutak felpörgetésére is. Révész elmondta, hogy

„minden kisvasúton pecsétet és matricát kapnának a vonalat végigvasutazó utasok egy füzetbe, és aki megfelelő mennyiségű matricát és pecsétet gyűjt össze, a továbbiakban kedvezménnyel használhatná a kisvasutakat.”

Révész elmondta, hogy egy ötfős stáb fogja majd segíteni, de ez egyelőre még nem állt fel. A politikus örült Orbán Viktor felkérésének,

és reméli, hogy ebből az örömből hamarosan nagyon sok honfitársunk is részesül.

Révész Máriusz szeretné, hogy

az emberek mozduljanak ki otthonról, egy kis ösztönzést is lehet ehhez adni számukra, és ha ez így lesz, akkor ez egy boldogabb ország lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.