Tizenkét kislányt találtak egy 51 éves amerikai férfi lakásában

Csütörtökön a rendőrség tizenkét, többnyire kiskorú lányt talált az amis közösségbe tartozó, 51 éves Lee Kaplan pennsylvaniai lakásában. A lányokból tíz állítólag a szintén amis Stoltzfus család gyermeke, kettőt pedig már a legidősebb lány szült a férfinak.

A 43 éves Daniel Stoltzfus és a 42 éves Savilla Stoltzfus önként adták oda gyerekeiket Kaplannek. Nehéz anyagi helyzetbe kerültek, elveszíthették volna a farmjukat, de Kaplan kisegítette őket.

A legkisebb, féléves kislánynak a legidősebb, 18 éves lány az anyja. Az egyik három éves kislányt is ő szülte Kaplannak, akivel rögtön azután esett teherbe, hogy a szülei átadták. A lány szülei azt állítják, a többi kilenc lány is mind az ő gyerekük, de a rendőrség a házban nem talált erre vonatkozó bizonyítékot.

Lee Kaplan

Mindhármójukat letartóztatták, a szülőket kiskorúak veszélyeztetésével, Kaplant nemi erőszak elkövetésével és pedofíliával vádolják.  (BBC)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.