Így nézett ki a Wagner-nap az Izland elleni döntetlen kivívása után

KULTÚRA
2016 június 20., 07:57
comments 6

A hétvégén zajlott a Wagner-napok első hétvégéje a Müpában, idén A Nibelung gyűrűje és A nürnbergi mesterdalnokok voltak műsoron, Fischer Ádám vezényletével. Szombaton viszont éppen a Siegfried második felvonása akkor ért véget, amikor már csak 10 perc volt hátra az izlandi-magyar meccsből.

photo_camera Fotó: Posztós János, Budapesti Wagner-napok, Müpa Posztós János, Budapesti Wagner-napok, Müpa

Ekkor még hátra volt az egyenlítés, majd a lefújás, ezt követően pedig a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara a színpad mögött ünnepelte a döntetlent, majd nemzeti színekre festett arccal mentek egy kört az épületben, hogy így hívják be a nézőket a harmadik felvonásra.

link Forrás

A felvételt Csáthy Miklóstól, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának basszusharsonásától kaptuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.