Az MNB kastélyában ülésezett az MNB felügyelőbizottsága és mindent rendben talált az MNB alapítványaival

2016 június 21., kedd 12:04
80
Papcsák Ferenc, az MNB Felügyelőbizottságának elnöke.

Még pénteken kihelyezett ülést tartott a Magyar Nemzeti Bank Felügyelőbizottsága a bank tiszaroffi Képzési és Szabadidő Központjában - derül ki a jegybank keddi közleményéből.

Az ülés helyszíne az a néhai Borbély-kúria volt, amit még az első etapban, 2014. augusztusában vásárolt meg a Licska-családtól a nemzeti bank. A 30 szobás, 20 méteres úszómedencével, wellness-funkciókkal, fitness-helységgel, minigolf-pályával ellátott pihenőkomplexum bőven nyújt lehetőséget az FB-tagoknak, hogy kipihenjék az évközbeni fáradalmakat.

A testület a kihelyezett összetartáson megvitatta az MNB-Jóléti Kft. elmúlt évi tevékenységét, a cég menedzsementjének üzleti elképzeléseit, és a bank belső ellenőrzésének aktualitásait. Dr. Papcsák Ferenc elnök külön kiemelte, hogy

a testület maradéktalanul elfogadta a jegybank alapítványokban való részvételét vizsgáló eljárás záródokumentumát, és az FB pontot tett az ezzel kapcsolatos eljárás végére is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt