Az MNB kastélyában ülésezett az MNB felügyelőbizottsága és mindent rendben talált az MNB alapítványaival

PÉNZ
2016 június 21., 12:04
comments 79
Papcsák Ferenc, az MNB Felügyelőbizottságának elnöke.
photo_camera Papcsák Ferenc, az MNB Felügyelőbizottságának elnöke.

Még pénteken kihelyezett ülést tartott a Magyar Nemzeti Bank Felügyelőbizottsága a bank tiszaroffi Képzési és Szabadidő Központjában - derül ki a jegybank keddi közleményéből.

Az ülés helyszíne az a néhai Borbély-kúria volt, amit még az első etapban, 2014. augusztusában vásárolt meg a Licska-családtól a nemzeti bank. A 30 szobás, 20 méteres úszómedencével, wellness-funkciókkal, fitness-helységgel, minigolf-pályával ellátott pihenőkomplexum bőven nyújt lehetőséget az FB-tagoknak, hogy kipihenjék az évközbeni fáradalmakat.

A testület a kihelyezett összetartáson megvitatta az MNB-Jóléti Kft. elmúlt évi tevékenységét, a cég menedzsementjének üzleti elképzeléseit, és a bank belső ellenőrzésének aktualitásait. Dr. Papcsák Ferenc elnök külön kiemelte, hogy

a testület maradéktalanul elfogadta a jegybank alapítványokban való részvételét vizsgáló eljárás záródokumentumát, és az FB pontot tett az ezzel kapcsolatos eljárás végére is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.