18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Magyarországon húzhatta meg magát Csonti, a felvidéki magyar maffia vezére

bűnügy
2016 június 21., 06:38

Hajtóvadászatot indított a szlovák rendőrség N. Zsolt, vagyis Csonti, a dunaszerdahelyi magyar maffia egyik vezéralakja után. Csonti néhány hete fülest kaphatott, így sikerült kicsúsznia a kommandósok markából. Kapcsolatai miatt többen is úgy gondolják, hogy Magyarországon húzhatta meg magát.

N. Zsolt, vagyis Csonti a szlovák rendőrség körözési adatlapján
photo_camera N. Zsolt, vagyis Csonti a szlovák rendőrség körözési adatlapján

A gyanú szerint Csonti személyesen is részt vett a bilincsben eltemetett, halála előtt még megkínzott Écsi Béla kivégzésében. Écsi holttestét nemrég találták meg a szintén meggyilkolt H. L. csótfai birtokán, egy négy méter mély gödörben.

Écsi Béla maradványai a csótfai birtokon. A szlovák rendőrség felvétele
photo_camera Écsi Béla maradványai a csótfai birtokon. A szlovák rendőrség felvétele

Écsivel és H. L.-vel is évekkel ezelőtt végeztek.

A holttestek megtalálása után a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség nagy razziákba kezdett, ezek elől szökött el Csonti, aki az elbeszélések szerint az alapoktól kezdte a maffiában, de ahogy hullottak körülötte az emberek, úgy lépett egyre előrébb. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.