Már a magyar huligánoktól félti az angol szurkolókat a Sun

2016 június 21., kedd 7:43
156

Az angol válogatott hétfőn teljesen eredménytelenül rohamozta a szlovák kaput, húsznál is több kapura lövésük ellenére se sikerült gólt szerezniük. A döntetlennel a csoport második helyére szorultak, mert a párhuzamos mérkőzésen Wales fölényes, 3:0-ás győzelmet aratott Oroszország felett.

Így reális esély van rá, hogy a legjobb 16 között Magyarországgal játszanak, amennyiben Magyarország is csoportmásodik lesz. És lehet:

ha szerdán kikap a csapat Portugáliától, és Izland nem győzi le Ausztriát, vagy ha döntetlent játszik a portugálokkal, és Izland kettőnél több góllal nyer az osztrákok ellen.

A magyar szurkolóknak pedig nincs jó híre az európai sajtóban, amiben sikerült félelmet kelteni a Románia elleni 2013-as vb-selejtezőre direkt a félelemkeltés szándékával kitalált fekete egyenpólóval, illetve azzal, hogy pár magyar szurkoló nem nagyon titkolja fasiszta szimpátiáit: horogkereszteket tetováltatott magára, vagy egyenesen náci karlendítésekkel provokál a nézőtéren.

A pánikkeltésben hagyományosan erős Sun ezért már hétfőn, még az angolok meccse előtt megkezdte a pánikkeltést arról, hogy a szélsőséges magyar huligánok rátámadhatnak az angol szurkolókra. A cikkben megemlítik a 2015 őszi, Románia budapesti vendégjátéka utáni balhét is, amikor a magyar huligánok a Keletinél gyülekező szíriai menekültekre támadtak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt