Orbán Viktor unokája születésének hírére azonnal repülőre ült

POLITIKA
2016 június 21., 05:27
comments 284

Orbán Viktor hétfőn repülőre pattant, értesült a Bors. A miniszterelnök a hetet Franciaországban tölti, ahol a magyar labdarúgóválogatott valamennyi meccsét a helyszínen nézi, de most rövid időre meg kellett szakítania nyaralását:

legidősebb lánya, Ráchel hétfőn megszülte a miniszterelnök első unokáját, Tiborcz Alizt.

Ezzel Orbánnak négy lánygyermeke mellé már egy lányunokája is lett, vagyis, ahogy a Bors szépen megfogalmazta,

"nem szűnik a női túlerő az Orbán családban!"

A lap értesülései szerint amúgy Orbán Ráhel eleve hétfőre volt kiírva, a szülés pedig komplikációmentes volt. Azt is tudni vélik a titkolózás ellenére, hogy Orbán Ráhel ugyanott szült, ahol hét éve legkisebb húga, Flóra is született: a Kútvölgyiben.

Orbán Ráhel magánügyként szeretné kezelni szülését, ezért kifejezett kérése volt, hogy tartsák tőle távol az újságírókat. Orbán Viktor is tiszteletben tartotta a kérést, maga is visszafogott volt a témában. Több százezer követős rajongói Facebook-oldalára sem posztolt róla, nyilatkozni se nyilatkozott. A nagyszülővé válásról is három éve beszélt csak egy interjújában, azt mondta, hogy

„még fiatal, életerős emberként gondolok magamra, furcsa lesz, ha egyszer csak nagyapának szólítanak”.

(Címlapképünk illusztráció, a miniszterelnök nem repülőn, hanem vonaton, kisvasúton ül, és nem a saját, hanem mások unokáival. Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.