BRÉKING: Balog Zoltán hosszas keresés után megtalálta Csányi Sándor kezét

POLITIKA
2016 június 22., 10:03
comments 101

Balog Zoltán emberierőforrás-miniszternek eddig gyakorlatilag egy médiapassió volt ez a foci-Eb. Ott volt a magyar–osztrák és a magyar–izlandi meccsen is, de mindkét mérkőzésről leginkább az maradt meg, hogy egyszer sem sikerült rendesen kezet fognia Csányi Sándorral az Magyar Labdarúgó Szövetség elnökével.

Az osztrák meccs után történt ez:

Orbán Viktor kezet fog (Balog Zoltán pedig megpróbál kezet fogni) Csányi Sándorral az Ausztria elleni mérkőzés egyik gólja után.

Az izlandi meccsről meg ez a fotó terjedt el, mintha Baloggal még az MTI is ki akarna szúrni:

Orbán Viktor miniszterelnök (j), Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter (b) és Csányi Sándor, az MLSZ elnöke (k) a lelátón a franciaországi foci-Eb F csoportja második fordulójában játszott Izland–Magyarország mérkőzésen a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 18-án. (Fotó: Illyés Tibor / MTI)
photo_camera MTI Fotó: Illyés Tibor

De azért az UEFA-nak van olyan képe is, amin Balog nem pattan le Csányi könyökéről:

Forrás: UEFA
photo_camera Forrás: UEFA

Gratulálunk, miniszter úr!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.