"Felháborító: Magyarország hozzásegítette Portugáliát a továbbjutáshoz!!4"

futball
2016 június 23., 18:04
comments 180

Az O Jogo portugál sportújságban háborodott fel az albán csapat hátvédje a magyar-portugál meccs végeredményén. Mërgim Mavraj szerint egyértelmű, hogy mi történt:

a magyar válogatott segített Portugálianak, hogy mindig kiegyenlítsen, ezzel biztosítva a továbbjutást jelentő egy pontot.

Az FC Kölnben játszó albán elmondta, hogy

„láttuk a mérkőzést, és nagyon mérgesek vagyunk. A pályán lévők pontosan tudták, mit kell tenniük ahhoz, hogy mindkét csapat továbbjusson. Megengedhetetlen, hogy egy ilyen nagy tornán efféle megegyezésekkel torzítsák az eredményeket.”

Mavraj bundagyanújának táptalaja keserűsége lehet: a portugálok továbbjutása jelentette Albánia búcsúzását az Eb-től. (NemzetiSport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.