Megtaláltuk a szelvény tulajdonosát, aki ezer forintot tett fel a 3:3-ra és 110 ezret nyert

futball
2016 június 23., 14:22
comments 55

Szerda este a fantasztikus magyar-portugál meccs után a közösségi oldalakon nagyot futott egy Tippmix-szelvény, aminek rejtélyes gazdája ezer forinttal tette meg a 3-3-as végeredményt, 110 ezer forintot nyerve így.

Nekünk ma sikerült rátalálnunk a szelvény tulajdonosára, Somára, aki elmesélte azt is, hogyan találta telibe az Eb eddigi legjobb meccsének végeredményét.

"Egyszerűen csak szerencsém volt, semmi több. Mások lottón vagy tombolán nyernek, nekem most ez jött be, de ez ettől még mindig csak szerencsejáték."

- írta. Mint kiderült, Facebookon pár barátjával van egy közös csoportjuk, ahol minden Eb-meccsre tippelnek. A fődíj 10 ezer forint lesz majd a torna végén, a második helyezett egy tálca sört kap, a harmadik meg egy Magnumot.

Ebbe a csoportba írta ki egy barátja, hogy szerinte 3:3 lesz a végeredmény, de Soma szerint inkább csak poénból. Ő sem gondolt korábban erre az eredményre, viszont a bejegyzés után elgondolkodott:

"A portugálok eddig mindkét meccsüket végigtámadták, de csak egy gólt tudtak lőni, ráadásul Ronaldónak sem ment a játék, és Real-drukkerként tudom, hogy ilyenkor ő két rossz meccs után a harmadikon büntet. Valamint a magyarok is felforgatott védelemmel álltak fel, egy szó mint száz számítottam rá, hogy a portugálok gólokat fognak lőni. A magyarok legutóbbi meccseik körüli eufória hatására pedig éreztem, hogy mi sem maradunk gól nélkül. Nem akarom túlmagyarázni, a 3:3-ra még így is parányi esély volt csak, de szerencsére bejött."

A 24 éves Soma korábban sokat tippmixelt, és volt ugyan egy-két nagyobb nyereménye is, vesztett is bőven, ezért egy ideje abbahagyta.

"Az EB-re pusztán csak a játék kedvéért újra elkezdtem játszani, egyelőre nem megy rosszul, például az Izland-magyar 1-1-et is eltaláltam, de például az angolokon meg az ukránokon vesztettem."

Kérdeztük arról is, hogy hogyan látja a magyarok játékát. Szerinte elsősorban az utóbbi évtizedekben páratlannak számító küzdeni akarásukkal tudnak most pontokat szerezni és ez akár még a belgák ellen is okozhat meglepetést.

És nyilván adja magát a kérdés, hogy akkor mi lesz az eredmény a belgák ellen.

"A belgák hiába vannak tele sztárokkal, csapatként erőtlenek, tesze-toszák. Eddig elég volt nekik a továbbjutáshoz, hogy néhányszor elsült a lábuk, de például egy olyan szervezett védelem ellen, mint az olaszoké ez már kevés volt. Én 1:1-es döntetlent tippelek és tízenegyesekkel továbbjutunk. Persze azért ebben egy kis elfogultság is benne van azért :)"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.