Felfüggesztették az imámot, mert uborkát találtak a seggében

Egészségügy
2016 június 25., 11:31
comments 224

Sose bízz az orvosokban! Ez a tanulsága annak a szomorú esetnek, ami a közép-törökországi Kayseriben történt, ahol egy 39 éves muzumán egyházfi heves alhasi fájdalmakkal és anális vérzéssel jelentkezett egy kórházban. A vizsgálat során kiderült, hogy egy darabokra tört uborka van a végbelében. Az uborkát kiszedték.

Az eset tegnapelőtt, vagyis június 23-án történt. A férfit tegnap engedték haza, hogy a sztorija, amit a kórház kiszivárogtatott, már aznap megjelenjen a helyi sajtóban, a fickót pedig mára fel is függesszék az állásából. Hősünk ugyanis a helyi Állami Egyházügyi Hivatal alkalmazottja volt.

A Török Orvosi Kamara éles hangú nyilatkozatban ítélte el az indiszkrét kórházat. Az imám, mint fenti képünkön is látható, elpixelesedett szégyenében.

(via Hurriyet Daily Nes)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.