Ma kiderül, bejutunk-e a legjobb nyolc közé

futball
2016 június 26., 05:57
comments 129

Nagy nap a mai, három nyolcaddöntő lesz ma az Eb-n. (Csak a lányoknak mondom, ez azt jelenti, hogy ki jut be az első nyolcba :) :) Na nyomás főzni, csajok, ti csak idáig olvassátok! :) Hadd egyenek egy jót a pasik, ez az Ő napjuk! :))

Az első délután háromkor Franciaország és Írország között Lyonban, utána hatkor Németország és Szlovákia között Lille-ben.

Majd ezután - direkt új mondatot is kezdek a tiszteletére -

kilenckor Magyarország és Belgium között,

a toulouse-i stadionban.

Az internet kezdete óta minden nem halállal vagy balesettel végződő esemény fontosságát pontosan lehet mérni a Beindult A Mémgyár-skálán. A magyar-belga meccs BAM-értéke 9/10-es, ennek egyik indikátora ez a Szalacsi-érát idéző feliratozott videó, amit egyik kedves olvasónktól kaptunk.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.