Gyilkosság miatt nyomoznak a lezuhant egyiptomi gép ügyében

külföld
2016 június 27., 14:23
comments 20

A francia ügyészség emberölés miatt indított nyomozást az egy hónappal ezelőtt lezuhant EgyptAir gép ügyében. A Párizsból Kairóba tartó, MS804-es repülőgép május 19-én zuhant a Földközi-tenger 66 emberrel a fedélzetén.A lezuhant gép megtalált darabjai - Fotó: AFPEddig még nem sikerült tisztázni, miért zuhant le a gép, de a francia ügyész szerint nincs még bizonyíték arra, hogy terrortámadás történt volna. Az egyiptomi hatóságok korábban azt mondták, hogy a pilótafülkében lezajlott beszélgetéseket tároló memóriakártya megsérült, azt később átadták a franciáknak, de egyelőre nekik sem sikerült információkat letölteniük róla. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.