Messi nem játszik többet az argentin válogatottban

futball
2016 június 27., 05:23
comments 49

A 29 éves Lionel Messi bejelentette a tizenegyesekkel elvesztett Copa America döntő után, hogy visszavonul az argentin válogatottból.

link Forrás

Az argentin aranylabdás arról beszélt, hogy négy elvesztett döntő (2007 Copa, 2014 világbajnokság, 2015 és 2016 Copa) és megannyi kihagyott lehetőség után készen áll arra, hogy félreálljon.

link Forrás

Az utóbbi hetekben az argentin futballszövetséggel fennálló vitáira is utalt Messi, de a döntő utáni nyilatkozatában ezeket nem hozta fel – inkább a sorozatos sikertelenség utáni csalódottság volt érezhető a döntésében.

Messi a mostani döntőben sem szerzett gólt, az argetín válogatottban felnőtt tornán fináléban ez még egyszer sem sikerült neki. Buktatták ugyan a 16-os belül, de 11-es helyett sárga lapott kapott színészkedésért. A hosszabbítást követő 11-es párbajban pedig az égbe lőtte a labdát. (FoxSports)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.