A Jobbik frakcióvezetője észrevette, hogy megfigyelik, aztán megjelent róla egy lejárató cikk a kormány bulvárlapjában

POLITIKA
2016 június 28., 11:08
photo_camera Volner János. Kép: Botos Tamás

Kedd délelőtt lejárató cikk jelent meg Volner János, a Jobbik új frakcióvezetője magánéletéről a kormány bulvárpropagandalapjában. Egy "olvasóriporterre" hivatkozva írják, hogy bement egy nővel egy bokorba, erről fotókat is közöltek.

Megkerestük a frakcióvezetőt, aki elmondta,

az utóbbi hetekben érzékelte, hogy megfigyelik, ezért már feljelentést is tett.

"Feltűnt, hogy követnek, váltott autókkal. A képviselői irodaháznál is megjelent az egyik autó. Ez titkos adatgyűjtés lehet", mondta Volner. A jobbikos Mirkóczki Ádám, aki a nemzetbiztonsági bizottság tagja, az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult.

A cikk tartalmáról azt mondta, az a magánélete része, nem akarja kommentálni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.