"Dóri, kiestünk az Eb-ről" - A szurkoló, aki élő adásban tudta meg, hogy véget ért a magyar válogatott Eb-szereplése

futball
2016 június 28., 12:08
comments 271

Szélsebesen terjed az interneten a Trollfocinak hála ez a részlet az RTL Klub valamelyik Eb-s bejelentkezéséből, amin három fiatal lány nyilatkozik, miután valamelyik budapesti helyszínen nézték meg a belgák elenni mérkőzést.

link Forrás

A videó népszerűségét az adja, hogy egyikük, Dóri azt gondolta a meccs után, hogy bár szomorú az eredmény, de van még esélyünk más csapatok ellen. Barátnője szól neki, hogy nem, már kiestünk.

Van bőven kárörvendő komment és persze előkerültek az ilyenkor kötelező "nők és foci" jellegű ostobább hangok is, de szerencsére vannak rendesen normális reakciók is. Mert ez a jelenet egy fontos bizonyítéka annak, hogy milyen nagyszerű tettet vitt véghez az Eb-n remeklő magyar válogatott. Egy csomó olyan embert is a kivetítők és tévék elé vonzottak, akik eddig nem nagyon néztek focit és korábban nem drukkoltak a magyar válogatott meccsein.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.