Mintha ott lennél a Hősök terén, a magyar válogatott köszöntésén

futball
2016 június 28., 19:16
comments 100
link Forrás

Ha nem tudtál kimenni a válogatott köszöntésére, olcsó, biztonságos utólagos alternatíva megnézni ezt a pöpec videót. Magán az ünneplő magyar csapat látványán kívül azzal az élménnyel is megajándékoz, mintha zsiráffá változtál volna egy óriási tömeg közepén. De olyan zsiráffá, ami bagolyként tudja forgatni a fejét.

Ha még nem láttál volna 360 fokos videót: ha gépen nézed, a kurzorral tudsz forogni a képen belül, ha telefonon, csak simán mozgasd a mobilodat!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.